Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Δεν μας τρομοκρατούν... Μας εξοργίζουν!

Σήμερα Παρασκευή 13 Μάη άλλη μία ενέργεια καταστολής και ωμής βίας ήρθε να προστεθεί στα γεγονότα των τελευταίων ημερών. Στις 4 το απόγευμα δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ εισέβαλαν στον προαύλιο χώρο της Νομικής κυνηγώντας μετανάστες - μικροπωλητές!!! Η κυβέρνηση στην προσπάθεια της να συναγωνιστεί την Χρυσή Αυγή στα πογκρόμ μεταναστών, δεν δίστασε να στείλει μπάτσους - ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ακόμα και μέσα στο Άσυλο, το οποίο αποτελεί κεκτημένο δεκαετιών και προασπίζει τα δικαιώματα του λαού, των κατατρεγμένων, των εξεγερμένων.
Η ρατσιστική έξαρση και η ωμή βία, που έχουν γίνει πλέον καθημερινός βίος, στο κέντρο της αθήνας, είναι αποτέλεσμα μίας συνολικής επίθεσης στα δικαιώματα μας, τα οποία η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, με τις μνημονιακές πολιτικές της, έχει βάλει στο στόχαστρο. Όλοι εκείνοι που καλλιεργούν την τρομοκρατία, έχουν ως βασικό στόχο να πλήξουν τις κοινωνικές αντιστάσεις και τους αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας! Είναι δεδομένο πως για την κυβέρνηση η καταστολή και η καλλιέργεια του φόβου αποτελούν το τελευταίο της οχυρό απέναντι στην αγανάκτηση της κοινωνίας για τα σκληρά αντιλαϊκά μέτρα.
 Εμείς ως Αριστερή Ενότητα θα αγωνιστούμε, όπως το κάναμε και στο παρελθόν για την προάσπιση του ασύλου και την περιφρούρησή του. 

ΕΞΩ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ 

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΥΛΟ.
ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ