Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Συναντηση Διαμαντοπουλου με Πασπ και Δαπ....

Ενταξυ αφου μετα την συναντηση με την... ανεξαρτητη και κατα του νομου... Πασπ η Αννα Διαμαντοπουλου δηλωσε οτι " «Προχωράει η υλοποίηση του νέου νόμου σε όλα τα επίπεδα». 
τα παντα δουλευουν ρολοί σε αυτη τη χώρα! Μονο που αυτο το ρολοι για καποιους μετραει αντιστροφα....


02-11-11 Δήλωση της Υπουργού για την αναδιοργάνωση του φοιτητικού κινήματος - Δήλωση της Υπουργού για τις πολιτικές εξελίξεις 

Δελτίο Τύπου
Δήλωση της Υπουργού Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννας Διαμαντοπούλου, μετά τη συνάντηση με την ΠΑΣΠ- ΤΕΙ, για την αναδιοργάνωση του φοιτητικού κινήματος – Δήλωση της Υπουργού για τις πολιτικές εξελίξεις
«Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό αυτή την κρίσιμη εποχή, είναι ανάσα και ελπίδα, το ότι οι φοιτητές, από όπου και αν προέρχονται και από όλες τις οργανώσεις τις οποίες εκφράζουν αποφάσισαν με δική τους πρωτοβουλία,  με  δικές τους προτάσεις, να ανοίξουν το διάλογο για την αναδιοργάνωση του φοιτητικού κινήματος στη χώρα. Μετά από πάρα πολλά χρόνια χωρίς όργανα και οργανωμένες εκφράσεις, οι ίδιοι οι φοιτητές αρχίζουν το διάλογο για να καταθέσουν μια πρόταση συνολικά ώστε να υπάρχει στη χώρα μας ενιαία έκφραση του φοιτητικού κινήματος. Το έχει ανάγκη η Ελλάδα, η νέα γενιά, τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα».
(Η συνάντηση με τη ΔΑΠ –ΝΔΦΚ μετατίθεται για την ερχόμενη εβδομάδα μετά από αίτημα της ΔΑΠ –ΝΔΦΚ. Η συνάντηση με εκπροσώπους του κινήματος «των ανοιχτών Σχολών» θα πραγματοποιηθεί αύριο)
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την υλοποίηση της νέας στρατηγικής στην Ανώτατη Εκπαίδευση, η Υπουργός απάντησε:
«Προχωράει η υλοποίηση του νέου νόμου σε όλα τα επίπεδα».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις πολιτικές εξελίξεις, η Υπουργός τόνισε:
«Τοποθετήθηκα στο Υπουργικό Συμβούλιο ως όφειλα. Σήμερα ο Πρωθυπουργός βρίσκεται σε μια εξαιρετικά κρίσιμη συνάντηση με τους G20. Επιμένω και υπογραμμίζω- όπως έχω κάνει σε όλη την πολιτική μου διαδρομή- ότι μείζον διακύβευμα για τη χώρα είναι να διασφαλίζονται κάθε στιγμή η ευρωπαϊκή συμμαχία και η ευρωπαϊκή της προοπτική. Είναι μείζον διακύβευμα της εποχής και της στιγμής».

Για το Δελτίο Τύπου πατήστε εδώ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ