Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Μεταφρασμενη η ανακοινωση των φοιτητων του LSE

Φοιτητες διαδηλώνουν εναντια στην Ελληνιδα Υπουργο παιδειας
Λονδρέζοι φοιτητες διαδηλώνουν εναντια στην υπουργο επειδη προωθει την επιβολη διδακτρων την ιδιωτικοποιηση των πανεπιστιμιων και την περικοπη των δαπανων για τα πανεπιστιμια

Φοιτητες του LSE και αλλων Λονδρεζικων πανεπιστιμιών εχουν προγραμματησει να διαδηλώσουν εναντια στην Αννα Διαμαντοπουλου κατα την διαρκεια της επισκεψης της στο LSE.

Η κυβερνηση του Πασοκ φερνει αυτα τα μετρα τα οποια εχουν αποριφθει απο τους φοιτητες παλαιοτερα μαζι με καινουρια μετρα λιτοτητας και τα παρουσιαζει ως λυση βαζοντας τους φοιτητες να πληρώσουν την οικονομικη κριση!

Ο Ashok Kumar πρόεδρος της ενωσης φοιτητων του LSE διερωταται : Το LSE δεν ντρεπεται?
Θα φιλοξενίσει μια  υπουργο που θελει να ακολουθείσει τις ιδιες καταστροφικες πολιτικες για την παιδεια που ακολουθησε και η κηβερνηση εδω. Ελληνες φοιτητες που διαδιλωναν στην βρετανικη πρεσβεια υπερ των δικων μας αιτηματων συνεληφθησαν , Εμεις σε ενδιξη αλληλεγγυης θα διαμαρτηρηθουμε εναντια στην Αννα Διαμαντοπουλου.

Στην Ελλαδα η εκπαιδευση ειναι δωρεαν. Τα πανεπιστιμια ειναι δημοσια και η ιδιωτικοποιηση της ανωτατης εκπαιδευσης απαγορευεται συνταγματικα. Η προγουμενη κυβερνηση προσπαθησε να αναθεωρησει το συνταγμα και να επιτρεψει ιδιωτικα πανεπιστιμια αλλα η προσπαθεια της αυτη απετυχε επειτα απο μαζικες φοιτητικες κοινιτοποιησεις την περιοδο 2006 2007


Η Διαμαντοπουλου Πρότεινε την εισαγωγη διδάκτρων την περικοπη της χρηματοδοτησης σε ανθρωπιστικες και κοινωνικες επιστιμες και την περικοπη ολων των σχολικων υποτροφιων στην ελλαδα!

Οπως το συμβουλιο ConDem η Διαμαντοπουλου και η κυβερνηση της χρησημοποιουν την Κριση χρεους για να ακολουθησουν πολιτικες που απο την μια καταστρεφουν την εκπαιδευση και το κοινωνικο κρατος και απο την αλλη προστατευουν τα κερδη και τα προνομια των πλουσιων μειωνοντας τους φορους.

Υ.Γ. Ζηταμε συγνωμη για τυχον λαθη στη μεταφραση 
Υ.Γ.2 Θα ακολουθησει και οπτικοακουστικο υλικο







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ