Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΟΛΟΙ-ΕΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/4 ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟΥ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Η ΑΡ.ΕΝ. ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 6/4:


Ψήφισμα ΓΣ οικονομικού 6/4/2011

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, μειώνεται δραστικά το δικαίωμα των φοιτητών να παίρνουν δωρεάν τα απαραίτητα για τις σπουδές τους συγγράμματα
Ο κάθε φοιτητής, πλέον, θα δικαιούται ανά μάθημα μόνο ένα δωρεάν βιβλίο (όχι ένα δωρεάν σύγγραμμα που μπορεί να περιλαμβάνει παραπάνω βιβλία), ό,τι χρειάζεται παραπάνω «απλά» θα πληρώνεται! Οι φοιτητές που πήραν παραπάνω συγγράμματα πρέπει να τα επιστρέψουν, διαφορετικά δε θα μπορούν στο εξής να πάρουν κανένα βιβλίο δωρεάν αφού θα διαγράφονται απ' το σύστημα ΕΥΔΟΞΟΣ (το ηλεκτρονικό σύστημα για τη διανομή συγγραμμάτων). Παράλληλα, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο κατάργησης του συμπληρωματικού συγγράμματος. Ακόμη Εάν οι φοιτητές επί πτυχίω, που έχουν παραλάβει παραπάνω συγγράμματα, δεν τα επιστρέψουν θα διώκονται!
Τα παραπάνω συμπεριλαμβάνονται σε εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, προς τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, με τον τίτλο «Εγκύκλιος σχετικά με την εφαρμογή της υπ' αριθμ. Φ.1/76244/Β3/30/30-6-2010(Β987) υπουργικής απόφασης».
Τα παραπάνω μας βρίσκουν εντελώς αντίθετους για αυτό  αποφασίζουμε την παράσταση διαμαρτυρίας στην επομένη γενική Συνέλευση Τμήματος την Τετάρτη 13/4 όπου και θα απαιτήσουμε το τμήμα να πάρει καταδικαστική απόφαση σε σχέση με την συγκεκριμένη εγκύκλιο.

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13/4 ΚΑΙ ΩΡΑ 10.30 ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΓΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΥΤΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ