Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Καταγγελία της Συντονιστικής Επιτροπής Κατάληψης στη ΔΑΠ


Οι δύο τελευταίες ανακοινώσεις της ΔΑΠ στη σχολή μας έχουν πολύ γούστο. Αν τις πάρει κανείς για φάρσες θα γελάσει πολύ, αλλά το πρόβλημα είναι πως οι συνάδελφοι μιλούν σοβαρά. Ας πάρουμε λοιπόν ένα- ένα τα σημεία :

  • Κατ'αρχάς, οι συνάδελφοι μη μπορώντας να δεχτούν ότι το Πλαίσιο του Συντονιστικού βγήκεπρώτο και με 42 ψήφους διαφορά από το δικό τους, οπότε μας κατηγορούν για αλλοίωση του αποτελέσματος μέσω “extra” ψηφοφόρων από άλλες σχολές της ΝΟΠΕ. Πέρα από το γελοίο του πράγματος (γιατί εντός της διαδικασίας δεν είπαν τίποτε, όταν γύρισαν σπίτι τους το θημήθηκαν φαίνεται), είναι τελείως ανυπόστατο από τη στιγμή που όλη η ΝΟΠΕ είχε συνελεύσεις την ίδια ώρα, οπότε κανείς δε μπορούσε να έρθει και να ψηφίσει. Το αστείο εδώ βρίσκεται ότι μιλά για νοθείες η παράταξη που χάρη στα μαγικά της σταμάτησαν οι εκλογές πέρσι και υπ'ευθύνη της δεν υπάρχει ΔΣ φέτος, ενώ έχουν επανηλλειμμένα γίνει θέμα και στο τύπο ακόμα ακόμα οι νοθείες της. (Για του λόγου το αληθές δείτεhttp://archive.enet.gr/online/online_text/c=112,dt=29.03.2006,id=58899592και http://gmargari.wordpress.com/2007/01/22/dap-notheia/ )

  • Δεύτερον, οι συνάδελφοι κάνουν λόγο για χάσιμο του εξαμήνου, χάσιμο εξεταστικής και ένα σωρό άλλα (πραγματικά δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε), ενώ οι ίδιοι ήταν παρόντες στη Συνέλευση Τμήματος όπου τόσο ο Πρόεδρος όσο και οι καθηγητές δήλωσαν ξεκάθαρα : Το εξάμηνο δεν πρόκειται να χαθεί και η εξεταστική του Σεπτέμβρη είναι κατοχυρωμένη γιατί την προηγούμενη χρονιά είχαν συμπληρωθεί κανονικά οι 13 εβδομάδες ανά εξάμηνο που αναφέρει ο νόμος.

  • Και πάμε στο πιο ξεκαρδιστικό της υπόθεσης : οι συνάδελφοι έχουν κολλήσει ένα χαρτί στην πόρτα του Προέδρου και το έχουν βγάλει φωτογραφία για να μας πείσουν ότι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας, ενώ μας κατηγορούν ότι κάναμε την ίδια ώρα barbeque... Συνάδελφοι από τη ΔΑΠ, πραγματικά δεν έχετε το Θεό σας!!! Τέτοια γέλια είχαμε καιρό να ρίξουμε. Λοιπόν, έχουμε και λέμε : την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε πορεία των φοιτητικών συλλόγων και μετά συντονιστικό γενικών συνελεύσεων και καταλήψεων στη Νομική. Δεύτερον, η Συντονιστική Επιτροπή Κατάληψης βρέθηκε με τον κύριο Δημητρίου στο γραφείο του, ο οποίος δεσμεύτηκε για εκ νέου Συνέλευση Τμήματος την ερχόμενη εβδομάδα και για πρότασή του σε αυτή ενός προγράμματος πτυχιακής εξεταστικής. Όταν φεύγαμε από το γραφείο του μας είπε : “Α, παιδιά, βρήκα κάτι κολλημένο στην πόρτα μου σήμερα. “ . Και μας έδειξε το χαρτί της ΔΑΠ. Ούτε πήγε κανένας άνθρωπος, ούτε παράσταση διαμαρτυρίας έγινε. Και όλο αυτό θυμίζει μάλλον μαφία, με προειδοποιητικά σημειώματα έξω από τα σπίτια. Οι συνάδελφοι της ΔΑΠ όμως είναι ανελέητοι, μιας και το χαρτί που είχαν κολλήσει ήταν ένα ψήφισμα που προσπάθησαν να περάσουν στη συνέλευση της Πέμπτης και ΔΕΝ πέρασε. Χαχαχαχαχα...

Συνάδελφοι της ΔΑΠ : ΔΕ βρέχει. ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ